مدیریت زندگی حسرت نخور
*****
*****
اطلاعات زیر بسیار مفید است ، جهت مشاهده روی مطلب مورد نظر در لینک پایین کلیک کنید :
چگونگی درآمد زایی در آکادمی دکتر زارع
*****
می توانست واقعه بدتری بیفتد.
یکی شیوه های در دست گرفتن حسرت در معاش، یاداوری اتفاقات بدتردر معاش میباشد. اکثر زمان ها اشخاص زمانی که افسوس میخورند و ای کاش ها را در ذهن خویش مرور می نمایند، دائما بهاین مورد میپندارند که ای کاش این واقعه جور دیگری رقم میخورد. در حالی که تکرار این موقعیت هیچ کمکی برای جبران قبل نمی نماید و فقط مجال های پیش رو را از در میان میبرد.
تمامی بعد ها یک حادثه دست شما وجود ندارد.
حسرت و پشیمانی دومی شم منفی میباشد که کلیه ما به طور روزمره مشغول آن هستیم، به همین استدلال پی بردن روشی برای در دست گرفتن حسرت در معاش از مداقه بالایی شامل است. چنانچه هنگامی کارایی غیر مناسبی داشتید به مکان قضاوت فارغ از مبنا و مبنا بایستی آحاد فشارها و وضعیت را درنظر بگیرید. برخی اوقات کوشش غیرقابل قبول ما ناشی از اشتباه یا این که بدشانسی وجود ندارد بلکه عامل ها دیگری در فیض منفی ما مفید بوده میباشد، در اینحالت نکوهش کردن کاری غیر ضروری میباشد. روانشناسان پیشنهاد میکنند به مکان حسرت میل کردن و شم پشیمانی ، همت نمائید خویش را در موقعیتی قرار دهید تا درخصوص خطایی که سبب ساز پشیمانی گردیده به صحت بیندیشید و به مکان ملامت کردن خویش با جاری ساختن شغل های مثبت، اثرات منفی را جبران نمائید. با بالارفتن سن متوجه خواهید شد که برخی از مشکلات قبل پله ای برای پرورش و توسعه می باشند ولی گاهی هم تاثیر مثبتی ندارند . برای شعور تفاوت میان این دو بایستی عصر پختگی را در معاش طی فرمایید یا این که از آموزه های اشخاص بزرگتر برخوردار گردید.
در اختیار گرفتن حسرت در معاش
بایستی حالت فعلی را بپذیرید.
حسادت و حسرت میل کردن یک شم به طور کامل طبیعی میباشد چون ما در اجتماع معاش میکنیم و به طور خودآگاه یا این که ناخودآگاه معاش خویش را با معاش اطرافیانمان مقایسه میکنیم. به این ترتیب، خط مش فراری برای این حس نیست صرفا میتوانید با در اختیار گرفتن حسرت در معاش ، جنبه های منفی این حس را مدیر فرمائید. یک کدام از رویه های در دست گرفتن حسرت در معاش ، تایید خودتان تحت عنوان یک آدم روا الخطا و تایید حالت کنونی میباشد . علاوه براین، به خاطر داشته باشید که همگی ما در کنار نعمت هایی که داریم کمبود هایی هم در معاش داریم. تایید این زمینه که لزوما کلیه ما بدون نقص نیستیم میتواند تحمل ایرادات و کمبودها را جبران نماید و مارا از شر اذهان منفی خلاص نماید.
به منظور های قلبی خودتان تصور کنید.
این مسئله را فراموش نکنید که هر مورد از ما برای منظور و هدفی درست شده ایم و فقط وقتی به وقار می رسیم که در مسیر صحت قرار گرفته باشیم. برای جستن مسیر صحیح بایستی آغاز به قلب خودتان مراجعه کنید و شغل یا این که سرگرمی را گزینش فرمایید که پایین هر قوانینی حاضرهستید تک تک مشقت هایش را به دوش بکشید. این یکی از دیگر از شیوه های در اختیار گرفتن حسرت در معاش میباشد که به شما امداد می نماید از مسیری که در آن قرار گرفته اید، لذت ببرید و شایستگی های خویش را توسعه دهید.
به مکان افسوس تناول کردن همت خویش را بیشتر فرمائید.
بعد از کشف استعدادها و توان ها به مرحله فعالیت کردن می رسیم. داشتن یک نرمافزار منظم سبب میشود ذهن کارها مربوطه را طبقه بندی نمایند، بعداز طبقه بندی فاز ایفا و کارایی کردن عنایت متعددی دارااست. در صورتی مقداری ناکامی هایتان را مرور فرمایید ، متوجه خواهید شد تعداد متعددی از خطاها و مشکلات ناشی از معدود کاری خودتان بوده میباشد. بهانه تراشی و آسان انگاری میتواند حسرت و پشیمانی را با خویش به یار و همدم آورد و این گزاره گویای ضرب المثل “از ماست که بر ماست” میباشد. براین اساس ، پایبندی به مثلت مقصود گذاری ، طرح ریزی و همت شایسته ترین طریق برای در اختیار گرفتن حسرت در معاش میباشد.
از فراگیری ها و مشاوران امداد بگیرید.
یادگرفتن در هر قضیه ای شایسته ترین خط مش برای افزایش عملکرد میباشد. در صورتی بخواهید در موضوع شخصی رویش فرمایید و شخصیتی از خودتان بسازید که مدیر در اختیار گرفتن حسرت در معاش را داشته باشد بایستی از تجربه مشاوران و مربیان مهارت های ارتباطی به کار گیری نمائید.
در اختیار گرفتن حسرت در معاش
نگران نباشید و لبخند بزنید.
چنانچه اتفاقات ناخوشایندی در معاش صورت میدهد قطعا حکمتی داشته میباشد. فقط کوشش فرمایید از آنها درس بگیرید و به مکان رجوع به عقب به مجال درحال حاضر فکرکنید و از معاش لذت ببرید.
صحبت انتها
همان گونه که در نوشتهیعلمی بالا بیان شد، حسرت تناول کردن امری طبیعی و اجتناب ناپذیر در معاش هر شخصی میباشد که در سطح ها متفاوت خویش را بروز میدهد. برای یک نفر میتواند حسرت به کار و وضعیت اجتماعی باشد و در شخص دیگر قادر است حس حسرت نسبت به گنج و میزان دارایی دیگری بروز نماید. حتی گاهی این حس حسرت و پشمانی نسبت به امور و انجام قبلی خویش شخص باشد، با این حالا منش فراری نیست و صرفا توسط منش های در دست گرفتن حسرت در معاش می اقتدار این شم منفی را در اختیار گرفتن کرد. حس پشیمانی تا حدی میتواند چهت نیل به موقعیت خوب و هدف ها بزرگتر تحت عنوان یک مشوق فعالیت نماید البته در شرایطیکه این شغل تبدیل به عادت دائمی خواهد شد، می تواند اثرات منفی از خویش به مکان گذارد.